Cubaan terbaru kaitkan PM dengan Altantunya !

Malaysiakini sekali lagi membawa cerita yang berunsur ‘fitnah’ dengan menerbitkan kenyataan PI Bala yang mengesahkan bekas pegawai khas Perdana Menteri adalah individu yang terlibat dengan kes Altantunya.

Ini selepas satu persatu isu yang dibawa dan dimainkan oleh mereka sudah berjaya dipatahkan dengan baik oleh Perdana Menteri sehingga dipuji oleh Tun Mahathir.

Isu kehilangan engin jet pejuang, royalti minyak, dan terbaru gambar Anwar dalam keadaan mengaibkan tidak berjaya menjadi penebus kepada ‘perbicaraan liwat’ Anwar yang sudah dibaca oleh hampir seluruh rakyat Malaysia.

Apatah lagi ‘rakan kongsi’ Anwar sendiri telah teruk dihakis kepercayaan terhadapnya dengan isu tajaan haji, perlantikan anak dan menantu dalam pentadbiran kerajaan, campur tangan anak beliau dalam urusan parti dan seterusnya meributkan lagi politik kelantan yang semakin panas dari hari ke hari.

Akhirnya Nik Aziz cuba mengumpan dengan tawaran perdamaian dengan Umno dan disambut oleh Hj Hadi Awang.

Dalam keadaan sekarang memang kita akan dapat melihat tindakan yang diumpan tidak ubah seperti usaha ‘anjing tersepit’ yang sudah pun hampir ‘mati’ terkena perangkap yang dipasang oleh ‘penjahat’ yang memang sudah lama ingin memerangkap ‘anjing’ tersebut.

Lihat berita malaysiakini yang jangan anda cuba percaya seratus peratus beritanya di sini http://www.malaysiakini.com/news/124146

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s